Начало ММА Конър: Имам още само два мача в UFC
0

Конър: Имам още само два мача в UFC

Конър: Имам още само два мача в UFC
0

UFC може скоро да загуби своята златна кокошка Конър Макгрегър. Ирландецът има договор за само още два мача в октагона на най-голямата ММА верига, след което ще бъде свободен да води преговори за по-различно бъдеще.

Бившият световен шампион в две различни категории обяви, че би искал да остане в организацията, но предстоят преговори. Той все още се възстановява от счупването на левия му глезен в мача с Дъстин Порие през лятото. Очакванията са „Ноториъс” да се завърне в клетката през пролетта на следващата година.

Имам още два мача в моя договор с UFC. С удоволствие бих останал в организацията до края на живота си. Аз съм UFC! Ще видим какво ще стане”, написа в социалните мрежи Конър.

Относно процеса на възстановяване, ирландецът допълни: „Фибулата е напълно здрава. Средната част на тибията също се възстановява по план. Въпрос на търпение и ще видим кога ще се върна. Трябва да съм готов за спаринги през април. Когато това се случи, идва и следващият ми мач”, каза още 33-годишният Макгрегър.