Начало ММА Конър Макгрегър спаси зала в Ирландия

Конър Макгрегър спаси зала в Ирландия

Конър Макгрегър спаси зала в Ирландия
0

Конър Макгрегър не забравя корените си и се бори със зъби и нокти за ирландския ММА.

Суперзвездата подпомогна финансово залата за тренировки SBG в Порталингтън, която е филиал на прословутата верига от Дъблин.

„Вече имахме три локдауна и след всеки става все по-тежко“, споделя собственикът на залата Филим Мулпитър.

„Хората губят рутина. След всяко затваряне се връщат все по-малко, а собственикът на имота не прави компромиси с наема. Започна да става непосилно и щяхме да банкрутираме. Задлъжнявах сериозно с всеки изминал ден!“

Мулпитър признава, че няколко дни, след като анонсира затварянето на своята тренировъчна зала Макгрегър се свързал с него.

„Ако трябва да съм честен, не знаех какво да му кажа. Завинаги ще съм му благодарен. На практика той спаси нашия отбор. Думите не могат да опишат какво направи за нас. Хората пишат само лоши неща за него в пресата, но той прави подобни добрини постоянно – тях никой не ги отразява, защото не са интересни на медиите“, споделя шефът на залата.

„Конър иска да помага на нашия ММА. Добре че има такива хора като него, защото ще ни трябват много усилия да се завърнем към нормалното. COVID удари тежко Ирландия във всички сектори“, допълва Мулпитър.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.