Начало ММА Конър назова най-трудния си съперник в Октагона

Конър назова най-трудния си съперник в Октагона

Конър назова най-трудния си съперник в Октагона
0

Името на бившия шампион на UFC в две дивизии – Конър Макгрегър, често пъти е бил отговор на въпроса „Кой е най-трдуният опонент“?

34-годишният боец не се е бил от лятото на 2021-ва, но въпреки това си остава най-притегателната сила в компанията и днес. След като получи счупване на крака в последната си битка с Дъстин Порие, Макгрегър трябваше да се отдаде на принудителна почивка, за да се възстанови.

„Всеизвестният“ е изключително активен в социалните мрежи и постоянно държи в течение милионите си фенове за процеса на възстановяване и подготовка, но не само. Във вторник Конър призова феновете да го питат различни въпроси, а един от тях бе именно кой е бил най-трудният съперник на ирландеца.

Имайки предвид съперниците, който е имал през годините, възможносите му за отговор не са една и две. Ирландецът е делил клeтката с хора като Макс Холоуей, Дъстин Порие, Чад Мендес, Жозе Алдо, Нейт Диаз, Еди Алварес, Хабиб Нурмагомедов, Доналд Серони и др.

Отговорът, разбира се, можеше да бъде само един, а за Конър това се оказа Нейт Диаз.

Двамата имат богато минало – американецът отказа Макгрегър в началото на 2016-та, но няколко месеца по-късно той взе реванш и го победи чрез неединодушно решение.