Начало ММА Конър пак беснее: Биспинг е нищо, Кормие е пияница
0

Конър пак беснее: Биспинг е нищо, Кормие е пияница

Конър пак беснее: Биспинг е нищо, Кормие е пияница
0

Бившият шампион в две категории на UFC Конър Макгрегър реагира на думите на Майкъл Биспинг, който го посъветва да прекрати конфликта с Даниел Кормие за да бъде в безопасност.


Биспинг е никой. След като бе удушен и изпуснат, той се втурна в битка и беше изпратен да спи с лявата ръка на Гастелум. Въпреки факта, че печеля пари от всеки негов двубой, аз посъветвах екипа му да се откаже от битката с Гастелум. Знаех какво ще стане. Но знаете ли, те не слушаха и отново паднаха, така че всичко е наред„, написа в Туитър Макгрегър.


Също така ирландецът отново спомена Кормие, отговаряйки на въпрос на фен за репортери, които са против него.


Разбирам този бизнес, но проблемите възникват в момента, в който те започват да отразяват събития от едната страна. Това вече не е професионализъм, а дъно. Кормие излъчва от килер в дома си, където поставя триножник. Това е боклук„, добави ирландецът.


Възмущението на Макгрегър беше предизвикано от изявлението на Кормие, който нарече изявлението му към починалия Абдулманап Нурмагомедов „зов за помощ“. В отговор ирландецът нападна американеца с поредица обидни съобщения в Twitter, осмивайки физическата му форма, а също така поиска да бъде уволнен от поста си на коментатор на ESPN за пиянство на работното място.