Начало ММА Конър с почти десет пъти по-голям хонорар от Серони
0

Конър с почти десет пъти по-голям хонорар от Серони

Конър с почти десет пъти по-голям хонорар от Серони
0

Конър Макгрегър ще прибере сигурни 3 милиона щатски долара, а Доналд Серони най-много 400 000. Това разкрива Спортната комисия на щата Невада. Тези цифри не включват евентуалните бонуси в битката, както и процентите от закупените pay-per-view пакети. Сигурният хонорар за „Каубоя“ е 200 000 долара, а при победа ще прибера още толкова.

Наскоро ирландската ММА суперзвезда обяви, че очаква да заработи около 80 милиона долара от тази битка, но изглежда цифрите далеч не са такива.

Възнагражденията на двете дами, които ще премерят сили в подглавната битка на UFC 246 са доста по-ниски. Бившата шампионка Холи Холм ще прибере 150 000, а при победа още 50 000. Нейната съперничка Ракел Пенингтън е подписала договор за сигурен хонорар от 63 000 долара, а парите и ще се умножат по две, ако надделее над опитната Холм.

 

 

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".