Начало ММА Контузия отложи завръщането на Рокхолд
0

Контузия отложи завръщането на Рокхолд

Контузия отложи завръщането на Рокхолд
0

Феновете на бойните спортове и в частност на UFC няма да могат да видят завръщането на Люк Рокхолд (16-5). 36-годишният ветеран се гласеше за мач с Шон Стрикланд (24-3), който трябваше да е първият му в октагона от лятото на 2019-а. Оказа се обаче, че контузия ще промени плановете и на двамата.

Няма лесен начин, по който да го кажа, но двубоят в Ню Йорк отпада. Наранил съм един от дисковете на гърба си, става въпрос за херния. Докторите казаха, че няма как да се бия с тази травма и трябва време за възстановяване“, обяви Рокхолд.

Битката със Стрикланд бе предвидена за UFC 268. Галавечерта ще се проведе на 6 ноември. „Някои неща просто не са писани да се случат. Съжалявам за приятелите ми и всички, които очакваха завръщането ми. То ще стане, но в друг момент“, каза още Рокхолд.

При това положение Стрикланд ще получи друг съперник в средна категория. Галавечерта е оглавена от битката за титлата в полусредна категория между Камару Усман и Колби Ковингтън. Непосредствено преди тях Роуз Намаюнас ще брани пояса си в категория сламка срещу Вейли Джан.

Twitter