Начало ММА Кори Андерсън: Три секунди ми костваха един милион долара

Кори Андерсън: Три секунди ми костваха един милион долара

Кори Андерсън: Три секунди ми костваха един милион долара
0

Кори Андерсън се надява по-бързо да бъде организиран нов мач между него и Вадим Немков.

Руснак и американец се срещнаха в главното подгряващо събитие на „Белатор 277“ за титлата в лека тежка категория на четирикратния световен шампион по бойно самбо и чек от 1 милион щатски долара. Срещата обаче приключи без победител заради неволен сблъсък глава в глава.

„Много е разочароващо, защото го размазах. Няма как да отречете, че печелех битката преди неволният сблъсък на главите ни“, започна Андерсън.

„Излязох и направих точно това, което трябваше. Аз доминирах, той не можа да се справи с борбата ми и граунд енд паунда. Засилвах постоянно темпото и в четвъртия рунд всичко щеше да приключи.“

„Усетих как си сблъскахме главите, а реферът ни даде сигнал да продължим. Аз бързо спрях и му обясних какво е станало три секунди преди края на третия рунд. Ако не го бях направил, то спокойно частта щеше да свърши. Така аз щях да съм шампионът, защото на базата на три рунда може да се вземе решение“, обясни Андерсън.

„Искам да се изправим отново един срещу друг колкото се може по-бързо. Предполагам, че сега той ще трябва да отсъства известно време. Убеден съм обаче, че ще се опита да отложи битката за максимален период от време – вероятно дори за 2023 година, надявам се не. Заради три секунди пропуснах титлата и чек от 1 милион долара“, завърши Кори Андерсън.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.