Начало ММА Немков и Андерсън ще решат спора си през лятото

Немков и Андерсън ще решат спора си през лятото

Немков и Андерсън ще решат спора си през лятото
0

Очакваният с голямо нетърпение от всички ММА фенове по света сблъсък между Вадим Немков и Кори Андерсън приключи по възможно най-неочаквания и пагубен за всички начин.

Руснак и американец се срещнаха в главното подгряващо събитие на „Белатор 277“ през изминалата нощ, а залогът в мача бе титлата в лека тежка категория на четирикратния световен шампион по бойно самбо.

Освен това, срещата бе и финал на Гран При турнира в тази дивизия и победа бе равносилна на чек за $1 милион.

За съжаление, двубоят не излъчи победител, тъй като двамата състезатели удариха неволно главите си в самия край на третия рунд. Немков получи тежка аркада от удара и срещата бе прекратена.

След двубоят президентът на компанията Скот Кокър обяви, че правилата на Атлетическата комисия на щата Калифорния гласат, че ако двубоят бъде прекратен преди да са се изиграли пълни три рунда, мача се обявява за „Несъстоял се“.

Ще се регрупираме, ще дадем на бойците време да оздравеят и да направят нов тренировъчен лагер и ще проведем мача отново. Това ще се случи в следващите три-четири месеца. Ще се постараем всичко да е готово за края на август„, заяви Кокър.