Начало ММА Кормие бил заразен с COVID-19 преди UFC 252
0

Кормие бил заразен с COVID-19 преди UFC 252

Кормие бил заразен с COVID-19 преди UFC 252
0

Бившият двоен шампион на UFC Даниел Кормие сподели, че е преболедувал с коронавирус по време на подготовката му за третата и последна битка със Стипе Миочич. Двамата премериха сили преди месец на събитието UFC 252, а битката бе последна за Ди Си. Той загуби с единодушно съдийско решение, но не определя COVID-19 като фактор за недоброто му представяне.

„Пръстенът (устройство „Oura Ring“, което следи здравни показатели) не ми каза, че имам COVID, но ми каза, че нещо не е наред с тялото ми и отидох при лекаря. Там разбрах, че съм заразен“, разказва бившият хегемон при най-тежките в UFC пред „Yahoo Sports“.

Кормие даде отррицателен тест за коронавирус непосредствено преди битката със Стипе.

„Това не ми е оправдание. Миочич победи и се би прекрасно. Радвам се, че разбрах навреме, че съм заразен и не продължих да тренирам, а спрях“, допълва Кормие.

Ди Си предложи и на производителите на „Oura Ring“ да осигурят по едно устройство на всеки един от UFC бойците, за да могат те да следят здравните си показатели по време на подготовки за битки.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.