Начало ММА Ян Блашковиц разказа за странен ритуал преди битка
0

Ян Блашковиц разказа за странен ритуал преди битка

Ян Блашковиц разказа за странен ритуал преди битка
0

Боецът на UFC в полутежка категория Ян Блашковиц вероятно е спортистът с най-странен ритуал преди да стъпи в битка.

Полякът разказа, че често се прибира във Варшава, където в местна гора докосва въже, на което се е обесил мъж. ММА боецът твърди, че има 90% успеваемост в клетката след като открил обесения мъж. Той добавя, че намерил мъртвеца, когато разхождал кучето си. Блашковиц веднага повикал полицията.

„Когато намериш обесен човек, взимаш част от въжето за късмет. Така са вярвали хората едно време. Ако не ми вярвате, проверете в Интернет“, категоричен е Блашковиц.

Нокаутьорът от полутежката категория на UFC не прибрал въжето със себе си, но се връща преди всяка своя битка да го докосва. След четири загуби в първите му пет срещи в организацията, сега кариерата на Блашковиц наистина е в подем – той има седем победи в последните си осем битки, а в последната си изява нокаутира Кори Андерсън и си заслужи двубой за титлата.

Дали това се дължи на въжето?

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.