Начало ММА Кормие: UFC ми даде два чека по милион долара
0

Кормие: UFC ми даде два чека по милион долара

Кормие: UFC ми даде два чека по милион долара
0

Бивш шампион на UFC в две категории Даниел Кормие говори за бонусите, които е спечелил по време на кариерата си в организацията. Боецът, който обяви пенсионирането си, разказа за загубата от Джон Джоунс през 2015г.

„След поражението ми от Джон Джоунс, Лоренцо Фертита и Дейна Уайт ми дадоха милион долара. Обадиха ми се и казаха: „Ще ти дадем милион долара за работата, която свърши“. Хората казват: „Уау, ти спечели само 80 000 за битката си с Джоунс, въпреки че тази битка се продаваше добре на PPV“. Не. Дадоха ми милион долара. Тогава не получих дял от PPV, бях обикновен претендент, който се биеше с човек, който защитаваше колана си.

Знаете ли какво се случи по-късно? След битката с Антъни Джонсън спечелих шампионския пояс, спечелих 300 хиляди долара, PPV беше продаден за още 300 хиляди. Знаете ли какво направиха? Дадоха ми още 400 хиляди долара, за да получа един милион долара.

Кормие: Нгану ще нокаутира Миочич, ако се бият скоро

В онзи ден на поражението при Джоунс бях в депресия. В понеделник Дейна се обади и каза: „Хей, ти запали клетката. Ти беше жизненоважна част от историята. Ще ти изпратя чек за милион долара“. Никога не съм получавал милион долара. Дори не го считах за възможно. Изпратиха ми чек и четири дни по-късно чекът дойде. Милион долара. Това промени живота ми. Мисля, че това беше най-щастливият спомен, защото осъзнах, че сега мога да осигуря семейството си“, разказа Кормие.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.