Начало ММА Коронавирус причини смъртта на бивш боец на UFC

Коронавирус причини смъртта на бивш боец на UFC

Коронавирус причини смъртта на бивш боец на UFC
0

На 51-годишна възраст почина един от първите бойци на UFC – Пол Вареланс, съобшиха от MMAmania.com. Причината за смъртта е коронавирусна инфекция.

„Никога през живота си не съм се чувствал толкова зле, че ще се тествам днес“, написа Вареланс на страницата си във Facebook на 10 декември.

„Всъщност така се чувствах преди UFC 7, когато имах грип. Надявам се да е настинка. Така или иначе е време за суров чесън и ш*бан грейпфрут. Официално вече е факт, че съм COVID-19 положителен. Чувствам се адски зле“, написа той на 12-ти.

„Най-добрият начин, по който мога да сравня усещането за COVID-19 от моя опит, е като да се бия с човек, който се специализира в удари в бъбреците, те никога не спират да идват“, завърши Вареланс в един от последните си постове.

Пол Вареланс има общ баланс от 9 победи и 9 загуби в ММА. Той е спечелил 8 срещи преди финалния гонг (6 с нокаут и 2 след събмишън). Американецът се състезаваше при най-тежките.

„Полярната мечка“ дебютира в UFC през 1995 г. , нокаутирайки още в първия рунд Кал Уоршъм на събитието UFC 6. За най-известната ММА верига в света, Вареланс записа 4 успеха и3 поражения.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.