Начало ММА Кошмар на Перейра съветва Адесаня

Кошмар на Перейра съветва Адесаня

Кошмар на Перейра съветва Адесаня
0

Руският кикбоксьор Артьом Левин говори за предстоящата битка между Алекс Перейра и Израел Адесаня. Сблъсъкът за титлата ще се състои тази неделя на UFC 287.

Самият Левин победи Перейра през 2014 г. в мач по кикбокс и сега даде съвети на Адесаня, който има три загуби от три мача срещу Перейра. В края на миналата година бразилецът надделя над новозеландеца с нокаут. Това беше първият им сблъсък по правилата на ММА, а преди това Перейра спечели два пъти и в кикбокса.

Адесаня планира да сложи точка на спора си с Перейра (ВИДЕО)

Адесаня трябва да бъде себе си, не мисля, че Перейра е научил нещо от борбата. Просто трябва да е по-концентриран, може да добави и предпазливост. Двубоят е тежък психически за него – три пъти се е изправял срещу Алекс, три пъти загуби. Но и трите поражения бяха много, много тънки. Водеше във всичко, но допускаше нокаути. Може би това е просто препъни камък, който не може да преодолее. Можем да говорим, че върху Адесаня тегне проклятието на Перейра. Всичко, от което Алекс се нуждае, е пълен фокус върху битката„, каза Левин, цитиран от Championat.com.

тагове: