Начало ММА Пропадна сблъсък от UFC 259

Пропадна сблъсък от UFC 259

Пропадна сблъсък от UFC 259
0

Сблъсъкът Тревин ДжоунсРенди Коста, който беше част от събитието UFC 259, няма да се състои. Причината е, че Коста е получил контузия, която не му позволява да влезе пълноценно в октагона. Двубоят между двамата беше в категория „петел“.

Все още не е ясно дали от UFC ще търсят заместник на масачузецкия боец или ще пренасочат сблъсъка за друга дата.

Ренди Коста има баланс от 6 победи и само 1 загуба в ММА. 26-годишният американец е спечелил всичките си срещи след нокаут. Коста направи впечатляваща кариера в Cage Titans FC, където спечели 4 срещи от 4 с нокаут в първия рунд, след което подписа с UFC.

При дебюта му за най-известната ММА верига в света, Коста допусна и първата си загуба – от Брендън Дейвис със събмишън във втория рунд на събитието UFC 236, провело се на 13 април 2019 година. В послендите си две срещи, той записа две поредни победи. През октомври 2019 Коста надделя над Бостън Салмън с технически нокаут в първия рунд, а през миналата година победи и Джърни Нюсън за само 41 секунди на UFC Fight Night 178.

Тревин Джоунс е с общ баланс от 12 успеха и 6 поражения в ММА. Представителят на Гуам се намира в серия от две поредни победи.