Начало ММА Полиция нахлула на шампионския купон на Фигейредо
0

Полиция нахлула на шампионския купон на Фигейредо

Полиция нахлула на шампионския купон на Фигейредо
0

С полиция е завършил купона на Дейвисон Фигейредо след победата му над Брандън Морено. Бразилецът си върна световната титла в категория муха на UFC, след като се наложи над мексиканеца с 3:0 съдийски гласа на UFC 270 миналата седмица.

Двамата направиха страхотна битка, в която по-мощните удари на претендента свършиха своята работа. Той повали два пъти в нокдаун шампиона, което се оказа достатъчно, за да наклони везните в негова полза. Така Фигейредо отново прибра пояса, а статистиката между двамата е напълно изравнена 1-1-1.

Този развой ще доведе и до провеждането на четвърти сблъсък, най-вероятно през лятото на тази година. От неговия изход трябва да стане окончателно ясно и кой от двамата е по-добър и заслужава званието световен шампион.

Новият треньор на бразилеца и доскорошен хегемон в категорията Хенри Сехудо разкри подробности от партито, което е последвало победата му. Американецът с мексикански корени обяви, че купонът е бил толкова силен и див, че в крайна сметка полицаи са взели нещата в свои ръце и са го разтурили в 6 часа сутринта.

Купонясвахме толкова здраво, че в един момент се появиха ченгета. Някой ги беше пратил, защото наистина се бяхме развихрили. Но няма проблем, не сме създавали неприятности на полицията. Те просто си свършиха работата“, споделя Сехудо.