Начало ММА Коуди Гарбранд на косъм от сбиване с корав руснак по време на подкаст (ВИДЕО)

Коуди Гарбранд на косъм от сбиване с корав руснак по време на подкаст (ВИДЕО)

Коуди Гарбранд на косъм от сбиване с корав руснак по време на подкаст (ВИДЕО)
0

Неслучайно прякорът на Коуд Гарбранд е „No love“. Бившият шампион на UFC в категория „петел“ в момента е извън октагона заради поредица от сериозни травми, с които се бори от години, но темпераментът му продължава да се проявява и далеч от клетката.

В момента Коуди е в Русия, където помага на свой близък приятел, на когото предстои тежък двубой в местната АСА. По време на подкаст предаване обаче нещата загрубяха, след като местната ММА звезда Бибер Тюменов, който ще бъде и противник на дългогодишния тренировъчен партньор на Коуди, скочи заради коментар на бившия шампион по негов адрес. За да се прекрати напрежението в зародиш, няколко от присъстващите скочиха и отдалечиха двамата с идеята да не се стигне до размени. В типичен стил Коуди не остана залепен за стола и изглеждаше готов за действие, в случай, че дипломацията и външната намеса на останалите не даде желания резултат.

Макар да не се стигна до реално стълкновение, ситуацията напомни за предишни „изпълнения“ на Габранд, който в близкото минало си спечели славата на безкомпромисен с принципите и честта си боец, готов и решителен да се изправи срещу всеки, който по някаква причина възприема като заплаха за авторитета му. Това се случи преди години и в бойното предаване на „The Ultimate fighter“, когато Конър Макгрегър нажежи ситуацията и поиска реакция от страна на противниковия лагер. Тогава единствен от отбора Коуди, който все още беше в добри отношения с Ти Джей Дилашоу скочи и изненада всички с дързостта си.

От 2016-а година насам Коуди Гарбранд се бори с травми в областта на гърба, които му попречиха да се изправи срещу Марио баутиста по време на събитието UFC 292. Пред Майкъл Биспинг той призна, че има проблеми и в областта на кръста, които допълнително затрудняват завръщането му в октагона. Бившият шампион е със статистика от 2 победи и 2 загуби в последните си 4 мача. В последния си двубой през март тази година той постигна победа със съдийско решение срещу Тревин Джоунс.