Начало ММА Майк Пери към феновете: Дайте пари или се разкарайте!
0

Майк Пери към феновете: Дайте пари или се разкарайте!

Майк Пери към феновете: Дайте пари или се разкарайте!
0

“Платенения” Майк Пери отново намери начин да бъде провокативен и нападна собствените си фенове в социалните медии.

Американският ММА боец се обърна към тях с ясно послание за 2021 г.: да не го занимават със себе си, освен ако не искат да му дадат пари. Пери публикува серия от статуси в социалните медии, от които става ясно, че не желае да се среща със свои почитатели и да си губи времето с тях.

“Не съм безплатен, нямам време, не искам да говоря, не ми пука какво имате да ми кажете, няма да се снимам с вас, не питайте как съм, моля ви, оставете ме на мира, освен ако не искате да ми дадете пари. В такъв случай – платете си и си задайте въпроса”.

“Не ми пука, феновете са смотани, само ти навлизат в личното пространство. Говорят глупости зад гърба ти, не предлагат нищо, освен загуба на време. Искам да ме оставят на мира с малкото ми семейство. Пиша това, за да внимавате с обноските си”.

“Всички сте ужасно невъзпитани, аз съм само вестоносец. Смятате, че заслужавате нещо защото гледате двубои или мислите, че знаете как трябва да се държи един боец, а никога не сте стъпвали в ринг. Не забравяйте, че никой от вас няма да смее да ми говори глупости в лицето. Вашето място е Twitter”, се казва в част от тирадата на “Платинения”.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.