Начало ММА Майк Тайсън даде ценни съвети на Конър за завръщането

Майк Тайсън даде ценни съвети на Конър за завръщането

Майк Тайсън даде ценни съвети на Конър за завръщането
0

Майк Тайсън не мисли, че е добра идея Конър Макгрегър да се завърне с директна битка за титлата на UFC. Най-младият световен шампион по бокс в тежка категория посъветва ирландеца да направи два-три „подгряващи“ мача преди това.

Конър има три поражения в последните си четири срещи. Последните две от тях бяха от Дъстин Порие, като след втория случай бившият двоен шампион на UFC се контузи тежко и още се възстановява.

„След загуба трябва да изиграеш няколко битки, с които да си стъпиш на краката“, започна Майк.

„Конър има нужда от победи за самочувствие. В момента дори мач с Тони Фъргюсън ще е труден за него. Дори и да губи Тони е войн и прави шоу. Дайте шанс на Макгрегър да си върне доверието на хората – три битки и всяка следваща срещу по-голямо име.“

„Дори и при победа ирландецът не бива да се главозамайва, защото ще го наранят следващия мач. Трябва да се довери на опита си и да се поучи от грешките. Време е да се доказва отново“, допълни Тайсън.

Самият Майк е наясно колко трудно е да се завърнеш след подобна лоша серия и че не е същото. Кариерата му е изпъстрена с много велики моменти, но и провали.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.