Начало ММА Майкъл Чандлър: Няма да си избирам и предизвиквам съперници

Майкъл Чандлър: Няма да си избирам и предизвиквам съперници

Майкъл Чандлър: Няма да си избирам и предизвиквам съперници
0

Майкъл Чандлър е сигурен в своя успех срещу Чарлс Оливейра. Американецът прогнозира и срещу кого ще направи първата защита на титлата, ако я извоюва.

Двамата с бразилеца ще спорят за пояса в лека категория, като това е една от най-силните дивизии на организацията.

„Когато спечеля титлата на 15 май, ще се бия с когото ми кажат и трябва“, Чандлър сподели пред „ММА Джънки“.

„Няма да бъда шампионът, който предизвиква и си избира съперници.“

Конър обмисля да купи футболния Манчестър Юнайтед

„Нека погледнем ранглистата – Дъстин Порие очевидно е №1 и трябва да се бие за титлата. Но той избра мач за много пари с Конър. Очаквам победителят от двамата да се бие за моя пояс в края на тази или началото на следващата година“, убеден е в успеха си американецът.

„Ако Дъстин бие – ясно е. Но при победа на Макгрегър с доминация или ефектен завършек, като вземем предвид какво име е – той ще си заслужи нов шанс за златото. Той никога не е казал нищо негативно за мен. Порие го е правил, но ми е все тая. Нека всеки има мнение за другия.“

„В момента Дъстин има най-голямата битка в кариерата си пред себе си. В момента аз мисля за Чарлс Оливейра и нямам време да отговарям на провокациите на Порие“, добави Чандлър.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.