Начало ММА Макгрегър обърна палачинката и иска Гейджи вместо Чандлър за завръщането

Макгрегър обърна палачинката и иска Гейджи вместо Чандлър за завръщането

Макгрегър обърна палачинката и иска Гейджи вместо Чандлър за завръщането
0

Емоциите от UFC 291 още не са утихнали, Джъстин Гейджи празнува своя нокаут срещу Дъстин Порие в главната битка на ивента, а ирландската ММА звезда Конър Макгрегър реши да разбуни духовете. Завръщането на бившия шампион в две теглови категории е едно от големите събития в смесените бойни изкуства, които се очакват през 2023-а година и организацията направи внимателно планиране как това да се случи срещу Майкъл Чандлър. След успеха на Гейджи преди броени часове обаче, Конър реши, че именно Джъстин би могъл да бъде негов следващ опонент. Малко след спечелената среща срещу Порие, Конър взриви социалните мрежи:

„Джъстин, ще те шамаря“, написа първо Конър в Туитър, а малко по-късно внесе и детайли около смисъла на многозначителния си пост:

„Аз съм „Най-лошото ко*еле“, той може да се бие за жълти стотинки, ако иска, но аз искам дух, аз определям правилата на играта. Да го д*ха Чандлър, ако искаш тази битка обади се“, написа ирландецът.

През последните седмици въпросите около бъдещия бой между Макгрегър и Майкъл Чандлър стават все повече и няма индикации, че UFC ще намерят в скоро време разрешение на ребуса как сблъсъкът да се случи. Конър все още не е влязъл антидопинговата програма на организацията, което е задължително условие преди да получи разрешение за битката. Сегашната заигравка с Гейджи също буди въпроси дали бившият шампион няма амбиции за друг бой или просто поставя името си в слветлината на прожекторите на актуалните събития, за да концентрира вниманието върху себе си. Доколко сериозен е никой не може да каже. Майкъл Чандлър обаче не пропусна да отговори на евентуалния си скорошен опонент:

Просто се изпикай в чашката, не е толкова сложно„, написа Майк, изпращайки послание, че единствената пречка за двубоя помежду им е готовността на Макгрегър да даде проби за използване на забранени вещества.