Начало ММА Оливейра постави срок на Конър за мач за титлата
0

Оливейра постави срок на Конър за мач за титлата

Оливейра постави срок на Конър за мач за титлата
0

Световният шампион на UFC в лека категория Чарлс Оливейра се подигра с амбициите на Конър Макгрегър да си върне кралството в дивизията. Бразилецът посочи абсурден срок за мач между двамата, който бе продиктуван от предизвикателството, което му отправи „Ноториъс“.

Оливейра защити пояса миналата седмица в битка с Дъстин Порие. Той задуши „Диаманта“ в третия рунд на галавечерта в Лас Вегас, а малко след срещата е получил покана от Конър за битка.

И така, на коя дата ще се бия с Оливейра“, написа ирландецът в социалните мрежи. Отговорът обаче не закъсня и за съжаление на феновете, бе по-скоро ироничен, отколкото реална възможност да видим такава битка.

Какво ще кажеш за този уикенд? Готов съм, още съм в града и има предстоящо събитие. Да го направим“, написа шампионът, с което на практика отписва шансовете за подобен сблъсък.

В тази посока се изказа и шефът на организацията Дейна Уайт. Той е готов да проведе битка между Оливейра и Джъстин Гейджи. Не е изключено именно това да е следващият мач на шампиона, който да се проведе през пролетта на 2022 година.