Начало ММА Макгрегър предложи реванш на Порие през декември

Макгрегър предложи реванш на Порие през декември

Макгрегър предложи реванш на Порие през декември
0

Конър Макгрегър направи интересна оферта към Дъстин Порие за провеждането на реванш между двамата.

Странното в случая е, че ирландецът премахна UFC от уравнението, предлагайки на американеца двамата да се срещнат в благотворителен мач в Ирландия този декември.

Втори мач между „Всеизвестния“ и „Диаманта“ бе предмет на разговор в началото на тази година, но до материализиране на подобен сблъсък така и не се стигна.

Братле, искаш ли да направим благотворителен ММА мач? Без да има нищо общо с UFC. Ще даря половин милион долара към твоята благотворителна фондация. Ще го направим PPV или ще измислим сделка с някоя телевизия, а може и да включим други благотворителни каузи.

„12-ти декември в Дъблин, Ирландия. Отворена категория, без лимит на килограмите. Аз ще уредя пътуването за теб и за семейството ти. Благотворителни смесени бойни изкуства“, допълни ирландеца поканата си към Порие.

Снимка: БТА

Положителният отговор на бившия временен шампион не закъсня и той прие офертата на Макгрегър.

https://twitter.com/DustinPoirier/status/1310754012342484993

Това предложение на Макгрегър към Порие е директна атака към Дейна Уайт, който е в обтегнати отношения и с двете звезди. Преди няколко дни Конър ядоса Уайт, разпространявайки личен разговор между двамата, касаещ желанието на ирландеца да се срещне с Диего Санчес.

Порие пък трябваше да се бие с Тони Фъргюсън през октомври, но американецът не получи желаната от него сума и не скри факта, че предложените му финансови условия не го удовлетворяват.

Трудно е обаче да се каже дали е възможно провеждането на подобен двубой, защото Конър и Дъстин имат договори с UFC и Уайт.

Макгрегър и Порие се срещнаха за пръв път преди 6 години, като Конър победи чрез технически нокаут.

Embed from Getty Images

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.