Начало ММА Макс Холоуей предизвика Тони Фъргюсън с Интернет шега
0

Макс Холоуей предизвика Тони Фъргюсън с Интернет шега

Макс Холоуей предизвика Тони Фъргюсън с Интернет шега
0

След като шампионът в категория перо Макс Холоуей пусна тънка шега с Конър Макгрегър в социалните мрежи, сега той подхвана Тони Фъргюсън. „Благословения“ си е поиграл да редактира Уикипедия страницата на UFC 236, като е вписал информация, че двамата ще спорят за временната титла в лека категория на 13-ти април. Хаваецът добавя, че Фъргюсън е откраднал татуировката на гърба му.

След победата на Макс Холоуей над Браян Ортега, Фъргюсън изрази готовността си да се изправи срещу непобедения в 13 поредни срещи боец. Босът на UFC Дейна Уайт също е изразявал положително си мнение относно осъществяването на такъв двубой в публичното пространство. Битка за временната титла изглежда като едно добро решение, като се има предвид, че Хабиб Нурмагомедов отказва да се върне в Октагона, докато наказанията на съотборниците му не изтекат през ноември.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".