Начало ММА Джоунс към Веласкес: Надушвам от километри, когато хората се съмняват в себе си
0

Джоунс към Веласкес: Надушвам от километри, когато хората се съмняват в себе си

Джоунс към Веласкес: Надушвам от километри, когато хората се съмняват в себе си
0

Шампионът в полутежка категория Джон Джоунс отвърна на коментарите на Кейн Веласкес по негов адрес. Тази седмица пред TMZ Веласкес бе попитан дали може да победи „Боунс“. На този въпрос той отговори с:

„Мисля, че мога. Мисля, че съм достатъчно добър. Джоунс е невероятен спортист. Гледал съм всичките му битки. Знам на какво е способен. Всеки боец може да е голямо предизвикателство.“

Джон Джоунс публикува отговора си в Туитът в петък вечер:

„Увереността ти трябва да е стабилна, за да ме победиш, мой човек. Не можеш да казваш „мисля, че мога“. Храня се от съмненията на хората в самите тях и ги надушвам от далеч. Нека се фокусираме върху битките си. Неизбежно е да се кача в тежката категория“, написа шампионът Джоунс в Туитър.

Бившият шампион на организацията в тежка категория Кейн Веласкес се изправя срещу Франсис Нгану този уикенд на събитието UFC on ESPN 1 във Финикс, Аризона, а Джоунс ще направи защита на титлата си срещу „Лъвското сърце“ Антъни Смит на втори март на събитието UFC 235 в Лас Вегас, Невада.

 

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".