Начало ММА Макс Холоуей разкри срещу кой иска да се изправи най-много преди да слезе от октагона

Макс Холоуей разкри срещу кой иска да се изправи най-много преди да слезе от октагона

Макс Холоуей разкри срещу кой иска да се изправи най-много преди да слезе от октагона
0

Макс Холоуей е на 31 години и направи незабравими представяния в октагона на UFC. Бойният атлет има доста сблъсъци зад гърба си и неминуемо си е задавал въпроса как иска да приключи кариерата си.

Американецът е със статистика 17-0 в дивизията на „петлите“, ако изключим трите му сблъсъка с Александър Волкановски. За съжаление на Макс той загуби и трите двубоя, но не изключва възможността за четвърти и именно той да бъде малко преди да окачи ръкавиците.

Двамата с Волк се бием от много време, той и аз правим това, което правим. Убеден съм, че четвърти двубой ще има в някакъв момент. Не знам в коя дивизия ще бъде нито къде. Но смятам, че този мач е постижим. Но смятам, че ще се бием. На сто процента. В края на деня подобен сценарий за кариерата ми не изглежда толкова далеч„, коментира Холоуей в предаването The MMA Hour.

Ще се радвам обаче да се бия и с Конър Макгрегър. Аз съм единственият, който стигна до решение срещу Конър„, допълва боецът.

През 2013-а година Макс наистина се изправя срещеу Макгрегър и остава единственият до момента в категория „петел“, който достига до решение срещу ирландеца. Холоуей губи с единодушно съдийско решение, но остава впечатление на изключително корав – факт, който е потвърден многократно преди и след този двубой.

Атлетът е със статистика от 24 победи и 7 загуби. В последната си битка Макс победи със съдийско решение Арнолд Ален, който преди този бой не бе губил сблъсък от 2014-а година.