Начало ММА Макс Холоуей: Трябваше да издържа, за да мога по-късно да разкажа историята си

Макс Холоуей: Трябваше да издържа, за да мога по-късно да разкажа историята си

Макс Холоуей: Трябваше да издържа, за да мога по-късно да разкажа историята си
0

Макс Холоуей не е имал лесното детство.

По време на разговор с Ариел Хелуани, бившият шампион в категория перо на UFC говори за детството си, когато баща му не беше част от живота му. Холоуей иска нещо различно за сина си.

Нямах баща изобщо„, каза Холоуей. „Наистина, напълно не.“ каза Холоуей на въпрос дали иска да се срещне с баща си. „Така стоят нещата. Разреших това преди много време. Когато бях подрастващ, исках да се свържа с него, но по някаква причина майка ми имаше своите причини и винаги казваше ‘Не, не, не’. Накрая, когато станах на достатъчна голям, го потърсих, опитах, но не стана. Няма проблем. Разбирам. Нямам лоши намерения към мъжа. Изпращам му любов. Без него, нямаше да съм тук днес.“

В детството на Холоуей не само отношенията, или липсата на такива, с баща му са били трудни. През това време майка му се борила с зависимост.

Един ден се прибрах у дома, взех една бандана от шкафа на майка ми. По това време исках да бъда нинджа. Но от нея изпадна кокаинова тръба на земята“, разкри Холоуей. „Видях я и си казах, ооо, боже мой. Какво е това? Сложих я на мястото и, върнах банданата, и след една година, когато бях шести клас, се проведе учение в училище за противодействие на злоупотребата с наркотици, и разбрах- Боже мой. Това е кокаинова тръба. Какво се случва?