Начало ММА Марк Хънт отново атакува UFC
0

Марк Хънт отново атакува UFC

Марк Хънт отново атакува UFC
0

Бивш боец от UFC Марк Хънт продължава да атакува най-голямата ММА организация. Той изрази мнение, че състезателите са използвани от компанията, а на нея не ѝ пука дали те ще умрат или не.

„Феновете им плащат, за да станат богати, а в същото време всички бойци са без работа. Няма да получите подкрепа от мен. Не ме интересува какво планират по време на пандемията. UFC позволява на мошениците да се измъкнат, това е техният бизнес бизнес. Бойците дори не са служители. Това са подизпълнители. Те прибират четири процента от дохода. Бойците нямат полза“, започна Хънт.

Не им пука дали някой умира или не. Погледнете отношението им към бойците. Мислите ли, че им пука за бойци или за тези, които гледат турнирите? Вижте какво направиха за Джон Джоунс. Те преместиха турнира му (UFC 232 през 2018 г.) от Лас Вегас в Калифорния, заради проблеми с допинг теста. Разкарваха феновете преди Коледа, а накрая всички изгубиха по 10% от хонорара си. Мислите ли, че им пука за хората и за бойците?

Измислят някакви наказания, но тези наказания са нищо. Дори не съм сигурен, че Леснар е платил глобата си за допинг теста преди мача ни“, допълни бившата звезда на UFC.