Начало ММА Масвидал иска мач с Ник Диаз
0

Масвидал иска мач с Ник Диаз

Масвидал иска мач с Ник Диаз
0

Двама от най-зрелищните бойци в историята на UFC – Хорхе Масвидал и Ник Диаз могат да се изправят един срещу друг в октагона. За да се случи това, феновете на спорта трябва да стискат палци за успешно представяне на Ник на 25 септември. Тогава по-големият брат от фамилия Диаз ще се изправи срещу Роби Лоулър в първия си мач в организацията след повече от 6 години.

Масвидал обяви, че иска да застане срещу баткото на Нейт, като това трябва да е първият му мач след поражението от Камару Усман през април. Хорхе и фамилия Диаз имат вземане даване, като той победи по-малкия й представител през 2019-а, печелейки пояса „Най-лошото копеле”

„Ако Ник се представи добре и си свърши работата, то тогава да заповяда. Бих се радвал двамата да се бием. Това ще бъде истинска класика. Винаги съм искал този мач. Още от времето, когато бяхме в „Страйкфорс”. Стилът му е точно такъв, какъвто аз харесвам – истински боец. Ако успеят да уредят такъв двубой, това ще бъде истинска благословия”, коментира опцията Масвидал.

Ник Диаз не се е бил от 6 години, а завръщането му ще направи организацията още по-зрелищна