Начало Бокс Уайлдър с интересна теория за предстоящия мач
0

Уайлдър с интересна теория за предстоящия мач

Уайлдър с интересна теория за предстоящия мач
0

Бившият световен шампион в тежка категория на WBC Дионтей Уайлдър (42-1-1) изказа интересна теория преди третия двубой с настоящия носител на пояса Тайсън Фюри (30-0-1). Според „Бронзовия бомбардировач” неговият съперник е бил пращан на пода по време на спаринги. Това е станало в етап от подготовката на „Циганския крал”.

Уайлдър и Фюри трябва да се срещнат на 9 октомври в Лас Вегас. Техният мач стана пословичен с множеството отлагания, протакане и дори намесата на съд в САЩ, за да може все пак да се стигне до сблъсъка.

„Аз съм готов. Искрено се надявам и те да са. Дано са си подредили приоритетите и да са изготвили правилния план за мача. Не знам обаче дали Тайсън ще бъде в кондиция, защото чувам, че не се представял добре на лагера и младите момчета го пращали на пода”, сподели Уайлдър.

Снимка: БГНЕС

Той допълни, че има информацията от един от своите спаринг партньори, който всъщност е бил извикан да помага и на Фюри. Американецът обаче не разкри името на въпросния боксьор.

„Няма да коментирам имената на момчетата, с които тренирам. Но ще кажа само, че едно от тях буквално е вбесило Тайсън с тежките си удари. При мен спарингът премина великолепно. Обещавам на феновете да видят Уайлдър, какъвто не са си и представяли”, каза още „Бронзовия бомбардировач”.