Начало ММА Масвидал след загубеното дело срещу Ковингтън: Ще му избия и останалите зъби

Масвидал след загубеното дело срещу Ковингтън: Ще му избия и останалите зъби

Масвидал след загубеното дело срещу Ковингтън: Ще му избия и останалите зъби
0

Хорхе Масвидал се призна за виновен по обвиненията в нападение над Колби Ковингтън през март 2022 г., но само дни, след като съдът се произнесе, той заяви, че планира да избие зъбите на бившия си опонент, когато се срещнат отново, независимо къде.

Не знам кога, но аз и Колби ще се видим рано или късно, независимо дали в клетката и където и да било другаде. Ще се видим и за дето лъга така по мой адрес, за повдигнатите обвинения и за всичко, ще се срещнем. Ще бъде забавно, човече. Ще бъде интересно. Ще избия и останалите му зъби, както тогава избих два от фалшивите му“, каза Масвидал пред Ариел Хюлвани.

Бившият BMF шампион се размина с 15 години в затвора, тъй като обвиненията срещу него бяха за нападение от втора степен и престъпно поведение около инцидента, станал пред ресторант след загубата му от Ковингтън в октагона на UFC.

Той също така се оплака, че полицията му е отнела оръжията, докато е е бил в ход процеса. За него това е бил сериозен удар, защото е свикнал да разполага с огнестрелни оръжия в себе си през годините.

Понастоящем Хорхе Масвидал е пенсиониран и се занимава с организацията на боеве с голи ръце, но доста често му се случва да говори за евентуално завръщане на сцената. Дали ще го видим в схватка с Колби Ковингтън, само време ще покаже.