Начало ММА Мат Браун реагира на битката на Шон О’Мали с Чито Вера за сметка на Мераб Двалишвили

Мат Браун реагира на битката на Шон О’Мали с Чито Вера за сметка на Мераб Двалишвили

Мат Браун реагира на битката на Шон О’Мали с Чито Вера за сметка на Мераб Двалишвили
0

Мат Браун  няма търпение да види как Чито Вера се бие с Шон О’Мали  за титлата в категория „петел“ на UFC 299, но има и част от него, която е опустошена за Мераб Двалишвили.

Въпреки че направи впечатляваща поредица от девет победи и се намираше близо до върха на класацията, Двалишвили –в крайна сметка беше подминат от мачмейкърите на UFC, като вместо това Вера получи шанс за титлата. Разбира се, Вера остава единственият човек, донесъл загуба на O’Мали в професионалната ММА кариера на шампиона, така че това очевидно е изиграло основна роля в резервирането на реванша.

Браун разбира чувството на неудовлетвореност и разочарованието на Двалишвили, особено ако слуховете се сбъднат и вместо това Двалишвили се бие с бившия шампион на UFC от две дивизии Хенри Седжудо.

Чувстваме се зле, че Мераб не получи шанс титлата“, каза Браун в последния епизод на The Fighter vs. The Writer. Сега той трябва да се бие с Хенри Седжудо. Сега трябва да се биете с един от най-великите атлети в бойните спортове на всички времена. Ако той загуби тази битка, това променя траекторията на живота му. Със сигурност не е много готино, но е това, което е. Това е светът, в който живеем сега.”