Начало ММА Мениджър предупреди да не очакваме Адесаня – Уитакър през 2021

Мениджър предупреди да не очакваме Адесаня – Уитакър през 2021

Мениджър предупреди да не очакваме Адесаня – Уитакър през 2021
0

Израел Адесаня – Робърт Уитакър 2 няма да се проведе до края на годината. Мениджърът на австралиеца Титус Дей съобщи за усложнената ситуация с COVID-19 в страната и колко трудно ще е към момента да се организира битката.

Тя беше набелязана за октомври, но почти невъзможното пътуване към момента я опропасти.

„Казаха на Роб, че ще се бие в „Медисън Скуеър Гардън“, Дей сподели пред Daily Telegraph.

„След това се появиха новите рестрикции. Адесаня евентуално може да дойде в Америка за мача, но след това няма как да се върне в Нова Зеландия. В момента знаем, че битка ще има, но не и кога.“

„Гледайки как се развива ситуацията в Австралия и Нова Зеландия, за мен е невъзможно това да се случи по-рано от следващата година“, допълни Дей.

Адесаня и Уитакът се срещнаха октомври 2019. След загубата си Робърт записа три страхотни победи – срещу Дарън Тил, Джаред Каноние и Келвин Гастелъм.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.