Начало ММА ММА боец уби лекар, който го посъветвал да се ваксинира

ММА боец уби лекар, който го посъветвал да се ваксинира

ММА боец уби лекар, който го посъветвал да се ваксинира
0

Трагична история в САЩ, в която главната роля изпълнява ММА боецът Акмал Хожиев. Ужасният инцидент завършил с убийство се разигра на американския остров Гуам. Руснакът е отнел живота на лекар, на 7-ми ноември, а детайлите около инцидента, са шокиращи.

27-годишният спортист е бил задържан в Гуам, в непосредствена близост до окървавеното тяло на д-р Миран Рибати в дома си.

Според разследващите лекарят и спортистът са посещавали една и съща фитнес зала и били в приятелски отношения. Миналата неделя обаче се оказва трагична. Свидетели разказват, че двамата вечеряли с компания в дома на боеца, но за нещастие станало дума за ваксинация срещу COVID-19, а темата вбесила руснака. Приятелите се скарали, а Хожиев внезапно хванал шията на лекаря с ръце, след което спортистът го задушил с борцова техника.

С тях е имало и две жени, които опитали да спрат боеца, но той продължил насилието над д-р Миран Рибати. Лекарят все пак успял да се измъкне и опитал да избяга, но Хожиев го настигнал и го намушкал няколко пъти.

Същата вечер боецът е бил арестуван и обвинен в убийство, а съдът му наложил гаранция от милион долара за освобождаването му.

Негови приятели разказват, че и преди е бил опасен, но наскоро той напълно се побъркал по темата за ваксинацията.