Начало Видео ММА рефер изяде кроше в главата, но си свърши работата (ВИДЕО)

ММА рефер изяде кроше в главата, но си свърши работата (ВИДЕО)

ММА рефер изяде кроше в главата, но си свърши работата (ВИДЕО)
0

В света на смесените бойни изкуства всеки удар може да е последен и всеки мач може да приключи буквално във всяка една секунда. Затова преди началото на мача, реферът предупреждава бойците „да следват командите му и да се пазят по всяко едно време“.

Това обаче преспокойно може да бъде отнесено и за самите хора в черно, които следят за спазването на реда в клетката. Чудесен пример за това, че и човекът по средата трябва да може да носи поне малко на бой, се разигра по време на мач от последната галавечер на UFC.

Ветеранът Кийт Питърсън, който бе третият човек по време на мача между Час Скели и Марк Стригел, се оказа на грешното място в грешното време, но успя да свърши работата си.

Във втория рунд Скели събори противника си на земята и го налагаше здраво, а нещата изглеждаха приключили за Стригел. Питърсън, който често пъти попада в новините по грешните причини реши, че е видял достатъчно и се метна между двамата с цел да прекрати боя.

Той бе „посрещнат“ от Скели с дясна балтия, която бе предназначена за опонента му, но вместо това попадна в брадата на Питърсън. Той обаче пое удара без проблем и успя да сложи край на двубоя, спестявайки на Стригел още по-тежки последствия за здравето му.