Начало ММА Бившият мениджър на Хабиб се подиграва с Конър
0

Бившият мениджър на Хабиб се подиграва с Конър

Бившият мениджър на Хабиб се подиграва с Конър
0

Един от най-влиятелните агенти в света на ММА – Али Абделазиз напомни за себе си. Бившият мениджър на легендата Хабиб Нурмагомедов използва момента, за да се подиграе с Конър Макгрегър.

Според него, „Ноториъс“ не е постигал победа от средата на 90-те години. Причина за изказването му е дългото отсъствие на ирландеца от октагона, както и фактът, че той е в серия от две поредни загуби.

Бившият световен шампион в две различни теглови категории не е печелил от началото на януари, когато надделя над Доналд Сероне. В последствие той падна на два пъти от Дъстин Порие, макар второто поражение да дойде след счупване на глезена на Макгрегър.

Али Абделазиз се възползва от тежкото положение на Конър и писа в социалните мрежи на Браян Келъхър. Той иска да види двамата един срещу друг в октагона и е убеден, че Макгрегър ще допусне трета поредна загуба.

Браян, този тип не е печелил мач от средата на 90-те години, ти си много по-добър от него. Този не му омръзва да губи, както в клетката, така и извън нея“, написа в Туитър мениджърът.

Абделазиз е в открита вражда с Конър от няколко години насам. Двамата си разменяха люти закани и обиди в социалните мрежи по време на епичната война между Макгрегър и Хабиб Нурмагомедов.