Начало ММА Мокаев с критика към Пади Пимблет: Мъжете от Ливърпул не се държат така
0

Мокаев с критика към Пади Пимблет: Мъжете от Ливърпул не се държат така

Мокаев с критика към Пади Пимблет: Мъжете от Ливърпул не се държат така
0

Изгряващата звезда на UFC Мохамед Мокаев не е фен на неговия колега Пади Пимблет. Двамата заявоюваха победи на последната галавечер на UFC в Лондон, която се изигра в Лондон, а Пимблет отпразнува успеха си шумно в типичен негов стил. Боецът от Ливърпул вкара много емоция в своя двубой преди и по време на него, но на Мокаев, който също живее и тренира във Великобритания, такова поведение не му допада.

„Има много бойци, които не получават такова внимание от медиите – Арнолд Алън, Леон Едуардс, Том Аспинал, Натаниел Ууд. Те са страхотни и са добри примери. Медиите промотират глупаци като Пади. Той дори не е в топ 15. Ако разбирате от ММА, ще видите, че той никога няма да стигне до там. Не мисля, че той е добър пример замладите. Горд съм да съм част от галавечер, която е оглавена от Том Аспинал“, заяви боецът от категория „муха“ пред mmafighting.com.

Мокаев застана зад думите си и посочи случая от официалното претегляне преди UFC Лондон, когато Пади свали гащите си пред камерите.

„Той свали гащите си…един мъж не прави така. Дори и жените не го правят. Сваля си гащите, надебелява, пие бира. Като животно е. Мъжете от Ливърпул, истинските „скаузъри“, не правят така. Не съм хейтър, но просто искам да видя как новото поколение следва истински мъже“, допълва боецът с руски корени.

Мокаев допълни, че знае как Пади се държи, когато няма камери. Той твърди, че колоритният боец от Ливърпул е много по-свит и се „крие зад охрани“, когато няма камери.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".