Начало ММА Поглед в миналото: Епичния сблъсък Морено-Франс (ВИДЕО)
0

Поглед в миналото: Епичния сблъсък Морено-Франс (ВИДЕО)

Поглед в миналото: Епичния сблъсък Морено-Франс (ВИДЕО)
0

Този уикенд на събитието UFC 277 ще станем свидетели на много епични битки, сред които и дългоочаквани реванши. В главната среща на вечерта бившият хегемон в две дивизии при дамите Аманда Нунеш ще търси своето отмъщение срещу Джулиана Пеня, а преди тях ще видим и друг реванш, който ще служи за подгряващ двубой, но има всички предпоставки да открадне шоуто.

В категория „муха“ при мъжете временната титла ще бъде заложена, а двамата невероятни бойци, които ще спорят за нея, вече имат 15 минути игра зад гърба си. През 2019-а мексиканецът Брандън Морено започна своя възход по пътя към титлата при 57-килограмовите с трудно извоювана победа над младия талант Кай-Кара Франс. След три рунда размени на тежки удари и събаряния съдийското решение отиде в полза на Морено, но след този двубой Франс показва огромен прогрес в играта си. Той е жаден за победа в реванша, а освен това е и в серия от три поредни успеха, сред които и победа над бившия шампион в горната категория Коди Гарбрандт.

Загрейте за този непридвидим реванш с пълен запис от първия двубой между Морено и Франс. Boec.bg ще отрази реванша им, както и всички останали битки от главната карта на UFC 277:

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".