Начало ММА Най-силната жена в ММА се разтоварва с доене на крави

Най-силната жена в ММА се разтоварва с доене на крави

Най-силната жена в ММА се разтоварва с доене на крави
0

Освен, че е един от най-опасните бойци на света – Аманда Нунеш е и невероятен фен на животните. Бразилската двойна шампионка на UFC не спира да документира игрите с кучето и котката си, а съвсем често се впуска в дълги разходки из дивата природа. Огромна популярност доби таралежчето й на име Вецеслао.

В последната си публикация в Twitter Нунеш онагледява как се дои крава и обяснява колко разтоварващо й действа това.

„Мога да пътувам навсякъде, но това е животът, който ми харесва.“

Хегемонът в UFC при жените не може да се оплаче от липса на финанси и реклама, но винаги избира спокойствието пред луксозните хотели. Профилите й в социалните мрежи редуват съдържание от бойните спортове и приятели от животинския свят.

В момента изглежда невъзможно да бъде победена в клетката, като последователно детронира имена от ранга на Валентина Шевченко, Ронда Раузи, Ракел Пенингтън, Крис Сайборг, Холи Холм и други.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.