Начало ММА Най-яките татуси на ММА бойци (Част II)

Най-яките татуси на ММА бойци (Част II)

Най-яките татуси на ММА бойци (Част II)
0

Бойците обичат да драскат телата си. Това и малките го знаят. Състезателите в смесените бойни изкуства не са изключение, а някои от най-популярните имена имат могат да се похвалят и с най-впечатляващи татуси. Все пак всеки има свои предпочитания и класирането им е субективно. Представяме ви втората част на поредицата за най-яки татуси на ММА бойци.

Ако сте пропуснали първата част от поредицата, можете да я прочетете тук.

Вандерлей Силва

Ексцентричният бразилец има татуировка на брадва отзад на главата си. Все пак прякорът му е „Убиецът с брадва“. Лявата му ръка е надраскана със скрипт, който гласи: „Ти си моят камък и моята крепост“; „Моя вечна любов“. Друг надпис на кожта му е – „Благодаря, Господи. Още един ден“. Боецът е силно вярващ, подобно на повечето свои сънародници. На дясното си рамо има логото на американската зала, която представлява. Татус с образа на жена му краси дясната му ръка.

Скот Йоргенсен

Бившият боец от UFC впечатлява с цветовете на изображенията по тялото си. На гърдите и корема му лежи огромен папагал, който с единия си крак държи мозък, а с другия – сърце. С ръкави е и на двете си ръце. Правил ги е при голям майстор на контурите и детайлите. По него можем да открием зъл октопод, тъмно слънце, роботи, извънземни и др.

Марк Хънт

С брутални светлосенки могат да се похвалят гърдите на новозеландеца. Най-впечатляващ е левият от трите мъртви самураи. За пръв път показа татуировката на главното събитие на UFC Оукланд срещу Дерек Люис (2017 година). По себе си има и други татуси, но този бие останалите „с една обиколка“.

Джо Роган

Популярният коментатор и репортер на UFC може да не е боец, но ръкавите му са впечатляващи. Този на лявата му ръка е в чест на победата му над пристрастяването към наркотичното вещество ДМТ. Дракон и листо марихуана. ДМТ е по-силно от ЛСД, представлява мощен природен халюциоген. По другия ръкав има тигър, образът е в светлата цветова гама. Практиката да се влага лична ниша в татусите е честа, Роган споделя спомените си от борбата с наркотиците в своите.

Самият той често бива татуиран от феновете си по цял свят.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.