Начало ММА Джина Карано – от първата по рода си в ММА до Холивуд
0

Джина Карано – от първата по рода си в ММА до Холивуд

Джина Карано – от първата по рода си в ММА до Холивуд
0

Боксът и ММА привличат вниманието на феновете на бойните изкуства, затова има толкова много световни звезди в тези спортове. Една от тях е Джина Карано.

Карано е една от най-влиятелните фигури в развитието на MMA, а в същото време беше и голям фаворит на феновете. Днес женският ММА изглежда като естествено продължение на мъжкия ММА, но само преди няколко години битките на момичета в клетка бяха считани от мнозина за нещо странно.

Организацията EliteXC се бори дълго време, за да постави двубой на Карано за телевизионно излъчване в Showtime. Но нейното въздействие към публиката донесе нужния резултат. Маччовете ѝ бяха сред най-високо оценените в EliteXC, а по-късно и в Strikeforce. Кулминацията на кариерата и бе двубоя срещу Крис Сайборг преди 10 години, който най-накрая доказа, че момичетата могат да се бият не само в основната карта, но и в главни битки на галавечери.

Обикновено бойците стават суперпопулярни до голяма степен благодарение на тяхното доминиране. Наследникът на Карано в популяризирането на женската ММА – Ронда Роузи, се превърна в огромна звезда, защото побеждаваше съперник след съперник. Отношението на феновете към Карано беше различно.

Тя беше много добър боец, но доста далеч от уникален талант. Джина имаше визията на добрата съседка със сладка усмивка, която се биеше с цялото си сърце в клетка. Феновете я обичаха не заради таланта ѝ, а просто желаеха тя да победи. Те се радваха на нейния успех и това доведе до влюбване в цялата женска дивизия на ММА.

Предвид своята популярност и красота, не е изненадващо, че Карано продължи кариерата си в Холивуд. В началото изглеждаше, че тя ще има няколко малки роли, но желанието ѝ да навлезе сериозно в киното се сбъдва. Доскоро в автобиографията на Джина нямаше роли, с които би могла да се гордее. Но всичко се промени с появата й в сериала „Мандалорианецът“.

В американския сериал тя играе ролята на жена войн – Кара Дюн. На снимачната площадка Карано се опита да изиграе всички сцени и успява да убеди режисьора, че не се нуждае от каскадьор. Проектът на сериала се оказа повече от успешен, а екипът на Disney + вече работи по втория сезон.

Наскоро Джина призна, че е много доволна от това как протича настоящата й актьорска кариера и се надява, че Кара Дюн ще бъде старта за нея и в бъдеще ще получи наистина големи роли.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.