Начало ММА Нейт Диаз посъветвал Едуардс: Не слушай тези задници
0

Нейт Диаз посъветвал Едуардс: Не слушай тези задници

Нейт Диаз посъветвал Едуардс: Не слушай тези задници
0

Номер 3 в полусредна категория на UFC Леон Едуардс, разкри съвета, който получи от Нейт Диаз, след като го победи с единодушно решение на UFC 263 в Глендейл.

Нейт ми каза след битката: „Не позволявай на тези задници да казват кой си – знай си цената, в противен случай те ще ти я определят“. Почувствах, че е прав„, написа Леон в Туитър.

Едуардс също така изрази възмущението си от факта, че президентът на UFC Дейна Уайт посочи следващия претендент за титлата да бъде Колби Ковингтън, а не той.

Ковингтън: Кой е този Чимаев?

Чувствам, че трябва да бъда следващият, който ще получи шанса за титлата. Спечелих деветата или десетата поредна битка. Никой друг не го направи. Предложих да се бия с всички: Хамзат, Диаз, Белал. Тези момчета дори не са в топ 10, но аз съм единственият, който каза да. Всички останали просто седят и се оплакват. Аз съм единственият, който излиза и се бие с готини пичове, така че трябва да съм в мача за титлата„, добави британецът.

Ако аз не го заслужавам, тогава кой го заслужава? Със сигурност не Ковингтън. Уудли е контузен и сега Ковингтън заслужава шанс за титла? Не хленча, просто спечелих девет битка поред. Кой заслужава това повече от мен?„, завърши Едуардс.

Дейна Уайт обясни, че докато на Колби Ковингтън се бие с Камару Усман, Леон Едуардс може да се бие с Хорхе Масвидал.