Начало ММА Нейт Диаз се предаде на полицията в Ню Орлеанс

Нейт Диаз се предаде на полицията в Ню Орлеанс

Нейт Диаз се предаде на полицията в Ню Орлеанс
0

Лошото момче на ММА Нейт Диаз се е предал на полицията в Ню Орлеанс, след като преди дни участва в улично сбиване. Американецът приложи задушаваща техника на мъжа, с който се сдърпаха на улицата, а екипът му коментира, че действията на Нейт са били самозащита и той е бил провокиран.

„Нейт се предаде доброволно на полицията тази сутрин в 7 и 10 часа местно време„, съобщи говорителят на боеца Зак Розенфийлд. „Продължаваме да събираме доказателства за случая, включително видео, което да покаже, че Нейт е действал при самоотбрана“, допълни Розенфийлд.

Говорителят на боеца благодари на местната полиция за отношението към Нейт Диаз, който ще получи възможност да се върне в Стоктън. Предстои да се разбере дали прокуратурата в района ще се заинтересува от казуса и възнамерява ли да повдигне обвинения срещу бившия боец на UFC.

В случай, че бъде признат за виновен Диаз е застрашен от 8-годишна ефективна присъда, както и 2 000 долара глоба.

Нейт се подготвя за боксова битка с инфлуенсъра Джейк Пол, която по предварителен план трябва да се състои по-късно тази година.

В социалните мрежи вече се появяват и видеа, които имат за цел да покажат, че действията на боеца от Стоктън са с цел самоотбрана. Вижте едно от тях.