Начало ММА Нейт Диаз: Всеки, с когото съм се бил, е на стероиди
0

Нейт Диаз: Всеки, с когото съм се бил, е на стероиди

Нейт Диаз: Всеки, с когото съм се бил, е на стероиди
0

За период от 24 часа дългоочакваната битка между Нейт Диаз и Хорхе Масвидал беше под сериозен въпрос. В допинг проба на лошото момче от Стоктън бяха открити остатъчни вещества от селективни модулатори на андрогенни рецептори (SARMs), но не след дълго стана ясно, че положителнта проба е заради  „подправена“ добавка, която по-малкия Диаз приемал без да знае.

След като името му беше изчистено и му бе разрешено да се бие в Ню Йорк този уикенд, Нейт не спира да критикува Американската анти-допингова агенция (USADA). Той продължава да твърди, че е жертва в този случай.

„Това бяха големи глупости. Хората, които ползват стероиди, не говорят открито за тях. Трябва да спрем с това, защото имам друго в главата си сега. Ако трябва да отложим двубоя, да го направим“, заяви майстора на събмишъните пред MMAfighting.com

„Мамене е само, ако се биеш под влиянието на тези неща, нали? Не съм взимал нищо, но нека кажем, че съм взел случайно. Тогава да отложим двубоя, за да му отмине ефекта. Нямам проблем с това, не ме интересува, че шоуто ще се провали. Аз съм натурален. Ако бяхме пещерняци, аз щях да съм най-тегавия пещерняк.“, добави Нейт.

Боецът никога не се е съмнявал в невиността си и винаги е говорил открито за допингираните бойци.

„Малко е смешно. Когато надигнах глас, тогава изчистиха името ми. Оставям го зад себе си. Приключих с това. Може да ме проверяват всеки ден до края на живота ми, защото взимам едни и същи добавки от пет години.“

Коравият боец разкри за MMAfighting.com, че продължил да приема същите добавки, дори след като дал положителен резултат на първи допинг тест. При втория нивата на SARMs в организма му били даже по-високи.

Диаз завърши в типичен негов стил, като обвини по-голямата част от UFC в злоупотреба със забранени подобрябващи представянето вещества.

„Всеки, с когото съм се бил, е на стероиди. Повечето хора не го казват, но шампиони и други бойци са на стероиди и знаят как да минават тестовете. Знам това, защото ги познавам“

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.