Начало ММА Нова порция нападки към Джон Джоунс – винаги тренирал напушен

Нова порция нападки към Джон Джоунс – винаги тренирал напушен

Нова порция нападки към Джон Джоунс – винаги тренирал напушен
0

Бившият треньор на Джон Джоунс – Франк Лестър, продължава със словесните нападки по адрес на шампиона на UFC в лека тежка категория.

Двамата се разделиха със скандал, а Лестър обвини „Боунс“, че му дължи пари и че е откраднал от бременна жена. Този път бившият треньор по кикбокс в залата „Джаксън-Уинк“ сподели, че Джоунс винаги е тренирал под въздействието на марихуана.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

U N B R E A K A B L E @jonnybones #UFC239 #TANKLIFE

Публикация, споделена от Frank Lester (@thefranklester) на

„Той обичаше да влиза в комфортната си зона преди самата тренировка. Всички треньори се събирахме заедно с него, слушахме Боб Марли и се пушеше трева. Грег Джаксън (основател на залата) и Уинкелджон не участваха в тези неща, но те си се случваха постоянно“, разказа Лестър.

„Беше нещо като ритуал да се качим в джипа му, да изпушим един джойнт, да се повъртим малко и след това обратно в залата. След това малко стречинг и задължително молитва. Понякога я казваше Джон, понякога караше някои от нас да я каже. И почвахме да тренираме здраво.

„Той винаги беше доста напушен по време на тренировки и спаринг. Това му помагаше. Виждаше пролуки в съперника“, завърши бившият наставник на шампиона.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.