Начало ММА Нурмагомедов: Не познавам Чимаев, нека ме наричат „проект“
0

Нурмагомедов: Не познавам Чимаев, нека ме наричат „проект“

Нурмагомедов: Не познавам Чимаев, нека ме наричат „проект“
0

Бившият шампион на UFC в лека категория Хабиб Нурмагомедов обясни защо не счете за необходимо да реагира на изявлението на лидера на Чечения Рамзан Кадиров, който го нарече „проект“ на UFC, и думите на Хамзат Чимаев , който изрази готовността му да го разбие.

Не мисля, че има нужда да реагирам на това и някак пропуснах всичко. Това е свързано с житейския опит, защото в живота ми имаше много изявления, както добри, така и лоши. Всеки човек има собствено мнение. Аз съм шампион на UFC и проектът им – той ме нарече шампион, но не виждам обиди в думата „проект“, започна Нурмагомедов.

Нямаше разочарование от думите на Чимаев. Никога не съм виждал този човек, говорихме с него по телефона няколко пъти. Разочарованието има, когато очаквате нещо от човек, някаква възвръщаемост и не го получите. Никога не съм очаквал нищо от този човек. Той има право – ако сметне за необходимо, нека пише. Всички въпроси вече са към него„, коментира Хабиб по повод Чимаев.

Хабиб Нурмагомедов: Оливейра няма да бъде дълго шампион

Нурмагомедов обясни, че не вижда необходимостта да се среща с Чимаев, за да изясни отношенията, както направи в ситуацията с Артоьм Лобов.

Не мисля, че ще го направя. Изявленията на него и Лобов са напълно несравними. Чу ли какво каза Артьом? Ако човек каже такива думи, трябва да се видите с този човек и да му зададете въпроси. А когато някой говори, че „ще спечели, ще се счупи“ – не мисля, че е необходимо да се отговаря„, завърши бившият шампион на UFC.