Начало ММА Официално: Браун срещу Грифин през февруари във Вирджиния

Официално: Браун срещу Грифин през февруари във Вирджиния

Официално: Браун срещу Грифин през февруари във Вирджиния
0

Двамата бойци ще търсят първа победа в UFC.

Ти Джей Браун ще дебютира в най-известната ММА организация в света на събитието UFC Fight Night 169, което ще се проведе на 29 февруари 2020 година в Норфолк, Вирджиния. Негъв съперник ще бъде Джордан Грифин.

Браун има баланс от 11 победи и 6 загуби в ММА. Интересното е, че над 90 % от успехите му са завършвали преди финалния гонг (2 с нокаут и 8 след събмишън). Настоящата година бе много силна за него. Той започна 2019-та с победа със събмишън в първия рунд над Си Джей Хънтър в PF. През май, 29-годишният американски боец спечели с нокаут отново в началния рунд над Кен Бевърли в LFA, а в края на август впечатли на Сериите на претендентите на Дейна Уайт, където победи със събмишън Дилън Локард, с което си осигури договор с UFC.

Джордан Грифин е с баланс от 17 победи и 8 загуби в ММА. Той също е приключвал повечето си успехи преди финалния гонг (5 с нокаут и 8 след събмишън). Той имаше много силна 2018-та година, в която съумя да запише три успеха, последният от които му осигури договор с UFC. В края на 2018-та, Грифин дебютира за организацията със загуба от Дан Айджи, с което приключи серията си от 4 поредни успеха. През настоящата година 29-годишният американски боец загуби втора поредна битка в UFC, губейки с решение през септември от Час Скели.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.