Начало ММА Официално: Джо Роган няма да коментира UFC 271

Официално: Джо Роган няма да коментира UFC 271

Официално: Джо Роган няма да коментира UFC 271
0

Скандалите около Джо Роган продължават да се разрастват. Един от най-обичаните хора и пионери в UFC няма да коментира галавечерта Израел Адесаня – Робърт Уитакър.

В последните дни Роган е остро критикуван за използването на думата н***р в своя популярен подкаст.

Мнозина обаче се застъпиха за него, сред които и самият Адесаня.

Изи хвана микрофона на официалната пресконференция за UFC 271 и обвини медиите в целенасочена пропаганда срещу обичания журналист. Според шампиона в средна категория те го правят заради различната му позиция за COVID-19 и ваксините.

Мястото на Джо ще заеме Майкъл Биспинг.

Това ще е негов дебют като коментатор на платена галавечер от поредицата в САЩ. На шоуто в Хюстън бившият шампио на UFC в две категории Даниел Кормие ще е другият зад микрофона.

Бойците ще обявява легендарният Брус Бъфър.

Интервютата в клетката ще взима Джо Аник, а Меган Оливи задкулисните преди и след битките.

Анализатор ще е популярният боец Антъни Смит.

Галата се очаква с голям интерес заради основното събитие, но без Джо Роган определено ще загуби частица от чара си.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.