Начало ММА Оливейра за двубоя с Геджи: Ще видим кой има по-тежки ръце
0

Оливейра за двубоя с Геджи: Ще видим кой има по-тежки ръце

Оливейра за двубоя с Геджи: Ще видим кой има по-тежки ръце
0

Шампионът на UFC в „лека“ категория Чарлс Оливейра има тежкото предизвикателство да се изправи срещу един от най-силно удрящите бойци в дивизията му. Въпреки това, той споделя, че не усеща нуждата да пренася двубоя на земя. Майсторът на бразилското джу джицу Оливейра ще се изправи срещу нокаутьора Джъстин Геджи на събитието UFC 274 и в интервю за Ag Fight разказа, че планът му е да върви напред в битката и да разменя удари.

„Треньорът ми винаги изготвя план, но аз просто вървя напред. Няма значение, дали получавам, или давам удари. Ще се сблъскаме с Геджи по един или друг начин. Всеки си мисли, че трябва да го сваля на земята. Аз вярвам в силата си и вярвам в бокса си. Показал съм, че играта ми еволюира“, категоричен е Оливейра, който отказа Дъстин Порие със събмишън в последната си среща.

„Ще бъде войа. И двамата ще вървим напред. Ще видим кой има по-тежките ръце. Много хора си мислят, че това е глупаво, но аз съм МАМ боец. Ще видим кой може да поеме удар и да се изправи след това.“, допълва боецът познат още като „Да Бронкс“.

Оливейра е в серия от десет поредни победи, като преди Дъстин Порие, той се саморазправи и с Майкъл Чандлър, Тони Фъргюсън и Джим Милър. Последната загуба на 32-годишният шампион бе нанесена от Пол Фелдър в края на 2017-а.

Оливейра и Геджи ще оглавят бойна карта, пълна с ветерани, на 7-и май във Финикс, Ариозна. На същата галавечер сили ще премерят и Майкъл Чандлър и Тони Фъргюсън.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".