Начало ММА Определиха съперник на Рашад Еванс при завръщането му в клетката
0

Определиха съперник на Рашад Еванс при завръщането му в клетката

Определиха съперник на Рашад Еванс при завръщането му в клетката
0

Бившият шампион на UFC в „полутежка“ категория Рашад Еванс получи опонент за завръщането му в клетката. Ветеранът ще премери сили с граплинг специалиста Габриел Чеко на предстоящото 44-то събитие на веригата „Eagle FC“, което ще се изиграе на 28-и януари в Маями. Новината бе съобщена в профила в Twitter на бойната верига.

Еванс, който е познат още като „Шугър“, е на 42 години и за последно влезе в битка през 2018-а. Той се изправи срещу Антъни Смит на събитието UFC 255. Тогава американецът бе нокаутиран и така допусна петата си поредна загуба. Две седмици по-късно той обяви оттеглянето си от спорта. Сега „искрата“ му отново е запалена и той се присъедини към притежаваната от Хабиб Нурмагомедов компания „Еagle FC“.

Бразилецът Габриел Чеко е познат в граплинг средите с победи над имена като Остин Вандерфорд, Джейк Еленбъргър и Филип Роу в организацията на Чел Сонен „Submission Underground“. В ММА той има 12 победи и 5 загуби и се е състезавал за веригата LFA. Най-известните имена, с които е мерил сили са тези на Иан Хайниш, Джордан Райт и Джейк Колие.

тагове:
Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".