Начало Бокс Бурният живот на Канело извън ринга

Бурният живот на Канело извън ринга

Бурният живот на Канело извън ринга
0

Канело Алварес е известен с успехите си на ринга, но извън него животът му е много цветен, на моменти объркан и бурен. Боецът преминава през много етапи, но най-голямата му слабост са жените.

Кой го вдъхновява за нови победи? Днес това е Фернанда Гомес, с която боксьорът се сгоди след няколко годишна връзка. Преди това атлетът имаше много по-бурен живот. На 31 години той е баща на четири деца, от четири различни жени.

Приключенията му извън ринга започнаха преди 14 години, когато на 17-годишна възраст става баща. Първата му любов и съученичка – Карън Белтран го дари с дъщеря – Емили Канела Алварес, която днес вече е на 14 години.

„Когато разбрах, че Карън е бременна, бях на 16. Взех я да живее при мен. Тогава наех къща за 1000 песо“, спомня си Алварес.

Младата двойка не издържа на изпитанието на семейния живот и скоро се разделя.

Баща на дъщеря и разделен с майката на детето си, той стартира връзка с 40-годишна жена, която е колумбийски модел. В този период и популярността му нараства и става изключително разпознаваем и популярен, включително и сред противоположния пол. Така той започва да редува победи на ринга с постоянни победи на любовния фронт.

През 2010 г. той беше сгоден за Мис Мексико Марисол Гонзалес Касас. Красавицата обаче прекратява отношенията им и намира утеха в прегръдките на известния футболист Рафаел Маркес, за когото се омъжи.

Канело също не губи време. На 22-годишна възраст той започва афера с популярната мексиканска актриса Кейт дел Кастило, която е с 18 години по-възрастна от него. Тази връзка обаче се разпадна бързо.

Този етап от живота на Алварес прилича на истински латиноамерикански сериал. В резултат на това за много кратък период от време Канело става баща още три пъти. През 2016 г. боксьорът започна връзка с Фернанда Гомес, която оставя за венецуелския модел Ченое де Лайма.

Последва връзка с Фернанда Гомес, от която има дете.

Но това не е всичко. Истинска детективска история се развива с третата дъщеря на Канело. Майката на детето не е известна, а според слуховете тя е бивша приятелка на латиноамерикански криминален бос.

През 2019 г. известна Нелда Сепулведа обяви, че е родила син от боксьор.

Така с четири деца, от четири различни жени, Канело вече живее с майката на третото си дете. Всичките му приключения не повлияха на връзката му с Фернанда Гомес, която сега продължава да го вдъхновява за подвизи на ринга. Момичето издържа на всички изпитания и двамата положиха клетви за вярност в една от главните катедрали на Гуадалахара.